fbpx

Meist

Missioon ja teenused

Ettevõtte ülevaade

Logistitrade OÜ on täisteenust pakkuv rahvusvaheline ekspedeerimisettevõte, mis on loodud selleks, et pakkuda kohalikele ettevõtetele terviklikke lahendusi nende tarne- ja transpordivajadustele. Algselt teenindades Balti regiooni kiire ja personaalse teenindusega, oleme nüüd laienenud, et teenindada kliente ELis ja mujal. Meie eesmärk on pakkuda suurepäraseid logistikalahendusi, individualiseerides protsessi ning pöörates suurt tähelepanu oma klientide ja nende kauba vajadustele.

 

Mida me pakume?

  • Rahvusvahelised ekspedeerimisteenused.
  • Osa-, pool- ja täiskoormad.
  • Koondveoteenused – saadame pakke üle maailma.
  • Intermodaalne logistika.
  • Ekspress õhu- ja maanteekaubavedu.
  • Kindlustus- ja tollidokumentide haldamine.
  • Laoteenused.
  • LTL veoste konsolideerimine ja saatmine Euroopa, Kesk-Aasia ja Balti Riikide vahel.

Pühendumine

Logistitrade’i tegevjuhina olen pühendunud tippkvaliteediga logistikateenuste pakkumisele, et aidata meie klientidel edu saavutada. Oleme pühendunud uuenduslike lahenduste leidmisele ning oma lubaduste täitmisele tõhusalt ja hoolikalt.

 

Pavel Tšernavski
Juhataja
Logistitrade OÜ

 

Miks meie?

Pakume erinevaid transpordivõimalusi, sealhulgas maantee-, raudtee-, mere- ja õhutransporti, et tagada teie kauba õigeaegne ja eelarve piires kohaletoimetamine. Pakume ka kiirteenust kiireloomuliste tarnete jaoks. Meie meeskond suudab käidelda erinevate tööstusharude, sealhulgas autotööstuse, farmaatsia ja ehituse veoseid.

  • Mitmekeelne personal.
  • 24/7 Saadavus.
  • Personaliseeritud teenus.

Meie väärtused

Meie lähenemine usinale koostööle iga kliendiga parimate logistikalahenduste leidmiseks eristab meid valdkonna teistest pakkujatest. Peame prioriteediks tugevate partnerlussuhete loomist Euroopas ja koostööd usaldusväärsete vedajatega, mis on olnud meie edu võtmeks. Meie pühendumus individuaalsele teenusele ning kõige tõhusamate ja kuluefektiivsemate lahenduste leidmine võimaldab meil pakkuda klientidele järjepidevalt erakordseid tulemusi.

Mõistlikud logistilised lahendused

Logistitrade on spetsialiseerunud iganädalasele autovedudele Euroopa ja Balti riikide vahel, kuid pakume ka ülemaailmseid teenuseid.

Olenemata asukohast või kellaajast suudab meie meeskond teie kauba kohale toimetada. Meil on teadmised ja ressursid, et tagada teie saadetiste tõhus ja tulemuslik käitlemine, mis võimaldab teil keskenduda oma äritegevusele. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada lisateavet selle kohta, kuidas saame teid teie logistikavajaduste lahendamisel aidata.

Üle 15 aasta oleme pakkunud veoste transpordilahendusi kogu maailmas. Meie meeskond on kogenud multimodaalsete lahenduste pakkumisel mis tahes logistilise vajaduse jaoks, olenemata teie asukohast. Meiega koostööd tehes saate kasutada meie dünaamilisi kaubaveolahendusi ja näha, mida me teie ettevõtte jaoks saame teha.

Logistitrade’is oleme pühendunud teie tegevus- ja finantsvajaduste toetamisele kogu saadetise elutsükli jooksul. Meie eesmärk on luua oma klientidega pikaajalisi ekspertpartnerlussuhteid, pakkudes kohandatud lahendusi, mis vastavad teie äristrateegiale ja aitavad teil saavutada oma eesmärke. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada lisateavet selle kohta, kuidas saame teid logistikavajaduste lahendamisel aidata.